SSS SSS  Forumda Ara   Uye Ol Uye Ol  Giris Giris


Analy,Kyzly kuzu etli..:)

 Cevap Yaz Cevap Yaz
Yazar
  Baslik Ara Baslik Ara  Topic Options Topic Options
feelings Drop Down Menu
Moderatör
Moderatör
Avatar

Kayit tarihi: 24-Eylül-2007
Konum: Kocaeli
Durum: Cevrimdisi
Mesajlar: 62495
Gonderi Secenekleri Gonderi Secenekleri   Tesekkurler (0) Tesekkurler(0)   Alinti feelings Alinti  Cevap YazCevap Gonderiye link ver Baslik: Analy,Kyzly kuzu etli..:)
    Gonderildi: 11-Mart-2014 Saat 18:26
Alperim o?lum benim,Zeynebim kyzym benim sizi çok seviyorum
siz benim ya?ama gücüm,sevincim,her?eyimsiniz..
Basa don
feelings Drop Down Menu
Moderatör
Moderatör
Avatar

Kayit tarihi: 24-Eylül-2007
Konum: Kocaeli
Durum: Cevrimdisi
Mesajlar: 62495
Gonderi Secenekleri Gonderi Secenekleri   Tesekkurler (0) Tesekkurler(0)   Alinti feelings Alinti  Cevap YazCevap Gonderiye link ver Gonderildi: 11-Mart-2014 Saat 18:27
    • 1.5 su barda?y nohut
         2 su barda?y ince bulgur
         500 gr çi? köftelik kyyma
         250 gr az ya?ly kyyma
         200 gr kuzu eti
         1 çay barda?y iri çekilmi? ceviz içi
         1 yemek ka?y?y domates salçasy
         3 so?an
         1 yemek ka?y?y tereya?y
         2 limon
         1 yemek ka?y?y kuru nane
         Tuz
         Karabiber

  • Analy kyzly hazyrlany?y

  • Analy kyzly: Ramazan davetlerinde misafirlerinize sunaca?ynyz güzel bir çorba. Nohutu bir gün önceden suda bekletin. Et, domates salçasy ve küp do?ranmy? 1 so?any nohutla birlikte tencereye alyn. Üzerini örtecek kadar su ilave edip tuz ile tatlandyrarak pi?irin. Di?er bir kapta kyymayy kavurun. Küp do?rady?ynyz iki so?any ilave edip kavurmaya devam edin. Tuz, karabiber ve cevizi de ekleyip so?umaya byrakyn. Çi? köftelik kyyma, ince bulgur, tuz ve karabiberi az su ilavesiyle yo?urup yarysyndan misket büyüklü?ünde köfteler hazyrlayyn. Di?er yarysyndan ceviz büyüklü?ünde köfteler hazyrlayyp içlerini oyarak cevizli harçtan ilave edip kapatyn. Köfteleri süzgece alyn. Yçinde kaynar su bulunan tencereye süzgeci yerle?tirin. Bir süre ha?ladyktan sonra daha önceden hazyrlady?ynyz salçaly et suyuna ilave edin. Yki limonun suyunu ekleyip bir ta?ym daha pi?irin. Tereya?yny eritip naneyi ekleyip iki dakika pi?irin. Üzerine gezdirin ve sycak servis yapyn.
    Analy kyzly artyk hazyr, afiyet olsun.


  • alyntydyr
    Alperim o?lum benim,Zeynebim kyzym benim sizi çok seviyorum
    siz benim ya?ama gücüm,sevincim,her?eyimsiniz..
    Basa don
     Cevap Yaz Cevap Yaz
      Konuyu Paylas   

    Foruma Atla Forum Izinleri Drop Down Menu

    Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.17
    Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.



    GebelikveAnnelik.net uyelerimizin yapmis olduklari paylasimda ucuncu kisilerin telif hakki sahibi bulundugu her turlu paylasim (yazi, resim vb) materyallerinin kullanilmasi durumunda dogacak hukuki ve cezai sorumluluk paylasimi yapan uyeye ait olacaktir. Sozkonusu haksiz kullanim nedeniyle GebelikveAnnelik.net'in hicbir hukuki sorumlulugu bulunmamakta olup haksiz kullanim nedeniyle GebelikveAnnelik.net'in ucuncu kisilere odemek zorunda kalabilecegi her turlu tazminat ve idari/adli para cezalari GebelikveAnnelik.net kullanicilarina rucu edilecektir. Forumumuza uyelerimiz tarafindan eklenen tum paylasimin ticari kaydi gudulen, telif hakki ihlaline neden olabilecek materyaller olup olmadiklari en ust duzeyde incelenmektedir. Ancak her yazinin veya resim dosyasinin orijinal kaynagi tespit edilemediginden, bu iceriklerle ilgili gerekli duzenlemeleri bize ulasmaniz durumunda derhal gerceklestirebiliriz.

    Gizlilik Sözleşmesi - Facebook - Twitter - Instagram - Pinterest - Google +