Yazar |
Baslik Ara Topic Options
|
feelings
Moderatör
Kayit tarihi: 24-Eylül-2007
Durum: Cevrimdisi
|
Gonderi Secenekleri
Tesekkurler(0)
Alinti Cevap
Baslik: EVLAT KOKUSU KANAL D Gonderildi: 27-Mart-2017 Saat 13:41 |
Evlat Kokusu Konusu; Evlat Kokusu özünde, çocuklary için her ?eyi yapabilecek iki acyly kadynyn hikayesini anlatmaktadyr. Evlat Kokusu, Zeynonun büyük hayalinin altynda ezilen gencecik masum bir kyzdan, cesur, sava?çy ve acymasyz bir genç kadyna nasyl dönü?tü?ünü anlatan hikayesidir. Evlat Kokusu, vicdany ve mecburiyetleri arasynda kalmy?, a?ka dair beklentilerini çoktan kaybetmi? Aslanyn bir günde de?i?en hayatynyn ve kendiyle sava?ynyn hikayesidir. Evlat Kokusu, çaresizli?in pe?inde sürükledi?i bir günahyn sonucu, dünyanyn en zor seçimine zorlanan Zümrütün, büyük syrrynyn gölgesinde iktidar için her ?eye meydan okuyan Hünkaryn, hayatyny, kimseye aldyrmadan hevesleriyle yöneten Cevahirin, bir gün mutlaka diyerek gün sayan Seherin, hayatlary ve kaderleri birbirlerine ba?ly iki küçük çocu?un hikayesini anlatmaktadyr.
|
Alperim o?lum benim,Zeynebim kyzym benim sizi çok seviyorum siz benim ya?ama gücüm,sevincim,her?eyimsiniz..
|
 |
feelings
Moderatör
|
Gonderi Secenekleri
Tesekkurler(0)
Alinti Cevap
Gonderildi: 27-Mart-2017 Saat 13:42 |
Bir hastanede hem?ire olarak çaly?an Zeyno hayatynda ilk kez a?yk oldu?u adamdan hamiledir. Sevdi?i adamla birlikte çocuklu, mutlu bir aile kuracaklaryny tahmin eden Zeyno ba?yna geleceklerden habersizdir. Zeyno'nun öfkesi hayallerinden ve çocu?undan uzakla?tyryrken Akba? ailesi ile aralarynda koparylamayacak kadar derin bir ba? olu?turur. Peki kimdir bu Akba? Ailesi? Akba? ailesi enerji sektöründe bir numaraly isimdir. Aile kendi içinde ya?ady?y iktidar kavgasy dy?ynda çocuklaryyla ve e?leriyle ya?ady?y türlü sykyntylar hayatlaryny daha da ya?anylmaz bir hale dönü?türür.
|
Alperim o?lum benim,Zeynebim kyzym benim sizi çok seviyorum siz benim ya?ama gücüm,sevincim,her?eyimsiniz..
|
 |
feelings
Moderatör
|
Gonderi Secenekleri
Tesekkurler(0)
Alinti Cevap
Gonderildi: 27-Mart-2017 Saat 13:45 |
Evlat Kokusu Dizisi Oyunculary Hande Soral Zeynep Gündo?du Bary? Kylyç Aslan Akba? Sedef Avcy Zümrüt Akba? Murat Han Cevahir Akbal Ye?im Salkym Hünkar Akba?
|
|
 |
feelings
Moderatör
|
Gonderi Secenekleri
Tesekkurler(0)
Alinti Cevap
Gonderildi: 27-Mart-2017 Saat 13:46 |
Bu dizin daha 3.bölümü yayynlandy Ama sürekli bölümlerin tekrary yayynlanyyor Çok izlenme orany olmady my acaba? Ylk bölümü 8 Mart'ta Kanal D ekranlarynda yayynlanmy?ty
|
|
 |
datceken
Kidemli Uye
Kayit tarihi: 30-Aralik-2007
|
Gonderi Secenekleri
Tesekkurler(0)
Alinti Cevap
Gonderildi: 27-Mart-2017 Saat 14:50 |
Kv izlemi? bana demi?ti çok a?ladym diye ama ben izlemedim hiç Bu sene kendimi dizilere adadym resmen 😂
|
 |
Aykiz__
Moderatör
Kayit tarihi: 06-Nisan-2008
|
Gonderi Secenekleri
Tesekkurler(0)
Alinti Cevap
Gonderildi: 28-Mart-2017 Saat 01:35 |
bu sene bende çok izliyorum ama mubarek mantar gibi uruyolar neye bakacagimi sasirdim bunuda hiç gormedim tv yok bende youtoiubeden takip ediyorum diizleirmi
|
 |
feelings
Moderatör
|
Gonderi Secenekleri
Tesekkurler(0)
Alinti Cevap
Gonderildi: 29-Mart-2017 Saat 22:31 |
Bugün dizinin Yen'i bölümü Ama ben her zamanki gibi izlemiyorum dizi Kafa yorgun almyyor
|
|
 |